آموزش پژوهی آموزگاران ششم ابتدایی چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه

آموزش پژوهی آموزگاران ششم ابتدایی

چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه

نمونه ای کامل و آماده با فرمت ورد و قابل ویرایش

سایت smartilamedu تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت آموزش پژوهی خود را به بهترین شکل ممکن ارائه داده است.تیم تخصصی ما اصالت آموزش پژوهی آموزگاران ششم ابتدایی را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.

آموزش پژوهی

فایل حاضر بر اساس جدید ترین تجربیات تیم تحریریه سایت آموزشی ما می باشد . و امید است نیاز شما دانش پژوهان عزیز را در زمینه تدوین آموزش پژوهی مرتفع سازد.

پشتیبانی فنی و محتوایی سایت به صورت ۲۴ ساعته و هفت روز هفته در خدمت شما عزیزان می باشد.

آموزش پژوهی

سرفصلهای موجود در آموزش پژوهی آموزگاران ششم ابتدایی به قرار زیر است :

  • عنوان مطلب پیرامون قضیه چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه
  • سرآغاز سخن پیرامون قضیه چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه
  • دیباچه پیرامون قضیه  چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه
  • درک مشکل پیرامون قضیه چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه
  • بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه
  • تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه
  • مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه
  • بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه
  • وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه
  • بررسی بیشتر در رابطه با چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه
  • ارائه مستندات پیرامون چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه
  • پیش بینی نتایج در مورد چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه
  • راهکارها پیرامون قضیه چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه
  • رفرنس و منبع مورد استفاده چگونگی کاهش ضایعات نان مدرسه

آنچه پیوست این فایل علاوه بر فایل اصلی وجود دارد عبارت است از :

  • معرفی موقعیت (تحلیل موقعیت)
  • توصیف
    استنباط
  • بازنگری
  • بررسی مشکلات موجود
  • قضاوت و مسئله یابی(بررسی تفاوت بین انتظارات و سطح مطلوب یا وضعیت موجود بررسی شده)
  • تبیین مساله شناسایی شده: (به همراه دلایل و مستندات آن و دانش پشتیبان)
  • راه حل ها یا ایده های انتخابی آموزش پژوهی
  • ایده یا راه حل انتخابی، دلایل و مستندات آن
  • تدوین طرح اجرایی
  • هدف / اهداف اجرای ایده و یا راه حل
  • نیازهای مخاطبان طرح
  • منابع و مواد و رسانه های مورد نیاز
  • گام های اجرای طرح آموزش پژوهی
  • معیارهای موفقیت برنامه
  • گزارش اجرای ایده و ارزشیابی طرح
  • زمان و مکان اجرای طرح
  • گزارش روایی از اجرای طرح
  • توصیف
  • استنباط
  • بازنگری
  • قضاوت
  • بازخوردهای دانش آموزان و تفسیر آن
  • خود ارزیابی کلی(طراحی و اجرای طرح و ایده)
  • منابع و ماخذ

آموزش پژوهی کاملا بر اساس فرم های پیوست ۲ و ۳ دانشگاه فرهنگیان و دانشجویان ماده ۲۸ می باشد.

بيان مسئله‏
ضایعات نان به دلیل کیفیت پایین نان است. همان طور که می دانید در کیفیت یک محصول غذایی عوامل متعددی دخالت دارد که از جمله می توان به مواد اولیه، تجهیزات و ماشین آلات، فرآیند تولید، عوامل انسانی(مدیریت وکارکنان) و … اشاره کرد. در مورد مواد اولیه می توان به عدم ثبات کیفیت آرد اشاره کرد.
کارگران شاغل در نانوایی ها نیز اغلب از تجربه کافی برای شناخت آرد و کیفیت آن و نیز تنظیم سایر مواد و روش های تولید با توجه به کیفیت آردهای موجود برخوردار نیستند، لذا قطعاً در تهیه خمیر و انجام مراحل بعدی تولید با مشکلاتی رو برو می شوند.از دیگر عوامل مؤثر می توان به استفاده از برخی مواد غیر مجاز در تولید نان همانند جوش شیرین و مواد تضعیف کننده آرد در نان ها اشاره کرد که هر یک به نحوی تاثیر نامطلوبی بر کیفیت و ارزش غذایی نان می گذارند‌‌‌‌‌.از طرفی تولید نان با استفاده از فرهایی که دارای حرارت مستقیم هستند، منجر به باقیماندن مواد ناشی از سوخت ناقص در نان می شود.
همچنین دستگاه های فرم دهنده غلطکی که به دلایل اقتصادی و نیز به منظور کاهش تعداد کارگران در نظر گرفته شده از دیگر عواملی به حساب می رود که منجر به کاهش کیفیت نان خواهند شدمسئله اصلاح الگوی مصرف از جایگاه ویژه‌ای در زندگی افراد برخوردار است. این اصلاح الگوی مصرف است که موجب پیشرفت فردی و جمعی می‌گردد. در زمینه اهمیت اصلاح الگوی مصرف می‌توان به بیانات ارزنده مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) اشاره کرد و بیانات ایشان را سرلوحه اقدامات خود در زمینه اصلاح الگوی مصرف قرار داد.با توجه به این مهم هرچه در سنین پایین آموزش‌های درونی به کودکان داده شود به یک فرهنگ در آنان تبدیل شود و تاپایان عمر همراه افراد باقی خواهد ماند. پس، کلاس به عنوان مهم‌ترین پایگاه عملیاتی برای بهینه‌سازی اصلاح الگوی مصرف می‌باشد. از آنجا که علاوه بر دانش‌آموزان، قشر زیادی از افراد جامعه از جمله اولیا دانش‌آموزان و مربیان نیز با کلاس در ارتباط هستند فرهنگ‌سازی در این محیط بیش از هر محیط دیگری نتایج مطلوب به دنبال خواهد داشت. اگر الگوی مصرف را به دانش آموزان درست آموزش دهیم و در آنان درونی سازی صورت بگیرد می‌توان حال و آینده کشور را تضمین نمود.با توجه به مطالب گفته شده تعریف زیر را از اصلاح الگوی مصرف در نظر می‌گیریم.
اهمیت پژوهش
تحقیقات به عمل آمده نشان می دهد که رعایت اصول صحیح فرآیند تولید از جمله مهم ترین و تأثیر گذارترین اصل در کیفیت نان است که متأسفانه علی رغم تاکیدات به عمل آمده، رعایت این موارد در اغلب نانوایی ها صورت نمی گیرد و چنان چه اصول مهم فرآیند تولید از جمله نگهداری مواد اولیه، نحوه اختلاط، رعایت زمان های لازم در مراحل مختلف تخمیر، اصول پهن کردن و انتقال خمیر به داخل فر و دیگر موارد به نحو صحیح صورت پذیرد، می توان تا حد زیادی انتظار داشت که مشکل کیفیت نان مرتفع گردد.
با توجه به این که عوامل متعددی در به وجود آمدن ضایعات نان دخیل هستند، می توان این روند را در سه مرحله تولید، عرضه و مصرف بررسی و ارزیابی نمود.بدین ترتیب، بیشترین میزان ضایعات، در بخش مصرف نان خانوارها است که براساس مطالعات انجام شده عوامل مؤثر در ضایعات نان را می توان در چند بخش:

شما عزیزان می توانید آموزش پژوهی آموزگاران ششم ابتدایی که بر اساس اخرین بخش نامه آپدیت و بروز رسانی شده است را در این سایت خریداری کنید.

آموزش پژوهی

در فایل حاضر نهایت سعی و دقتمان را نموده ایم که پژوهش عملی دقیقی بر اساس آخرین تجربیاتمان در قالب آموزش پژوهی جهت فرهنگیان عزیز ، دانشگاه فرهنگیان و دانشجویان ماده ۲۸ فراهم نماییم .

آموزش پژوهی

با این حال پشتیبانی آنلاین ما جهت رسیدگی به راهنمایی و مشاوره ، مشکلات دانلود و هرگونه اعمال نظر های شخصی شما عزیزان فعال می باشد . امیدواریم فایل حاضر بتواند رضایت شما عزیزان را در این زمینه جلب نماید. همانطور که گفتیم پیوست های پر شده و تکمیل آموزش پژوهی نیز که شامل موارد زیر است در فایل دانلودی موجود می باشد:

آموزش پژوهی

آموزش پژوهی

۳۸۹

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی 09307431004

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

0