نمونه ایده و خلاقیت دبیران تاریخ چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ

نمونه ایده و خلاقیت دبیران تاریخ چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ نمونه ای کامل و آماده با فرمت ورد و قابل ویرایش

سایت smartilamedu تخصصی ترین گروه موجود در اینترنت ایده و خلاقیت خود را به بهترین شکل ممکن ارائه داده است.تیم تخصصی ما اصالت نمونه ایده و خلاقیت دبیران تاریخ را تایید و همه محتویات آن را بر مبنای آخرین بخشنامه های آموزش و پرورش می داند.

سرفصلهای موجود در نمونه ایده و خلاقیت دبیران تاریخ به قرار زیر است :

  • عنوان مطلب پیرامون قضیه چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ
  • سرآغاز سخن پیرامون قضیه چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ
  • دیباچه پیرامون قضیه  چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ
  • درک مشکل پیرامون قضیه چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ
  • بیان شرایط حاضر پیرامون قضیه چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ
  • تنظیم و جمع نمودن منابع پیرامون قضیه چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ
  • مطالعه و بررسی اطلاعات پیرامون قضیه چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ
  • بحث پیرامون حل مشکل دررابطه با چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ
  • وضعیت ثانویه پس از حل مشکلات چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ
  • بررسی بیشتر در رابطه با چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ
  • ارائه مستندات پیرامون چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ
  • پیش بینی نتایج در مورد چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ
  • راهکارها پیرامون قضیه چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ
  • رفرنس و منبع مورد استفاده چگونگی افزایش علاقة دانش آموزان نسبت به درس تاریخ

چکیده:

یکی از علل عمدة ضعف در یادگیری و در نتیجه مشاهدة نمرات پایین میان دانش آموزان نداشتن انگیزه و علاقة کافی برای یادگیری است. البته انگیزه موضوعی نیست که تنها در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته باشد، این مفهوم از دیر باز مورد عنایت اندیشمندان و بزرگان قرار گرفته است. از جمله بیت زیر نشاندهندة توجه گذشتگان به علاقه در امر تربیت و معلم بود:

در واقع انگیزه عاملی است درونی که رفتار فرد را در جهت معینی هدایت می­کند و راهنمای او برای گزینش، کوششی از میان کوششهای ارادی وی می­شود.[۱] جان دیویی در مورد علاقة فراگیرندگان می­گوید: «علاقه جرقه ای است که بدون آن شعلة یادگیری فروزان نمی­شود.»[۲] هدف اصلی نگارنده این است که با چه تمهیداتی می­توان علاقة دانش آموزان را نسبت به درس تاریخ افزایش داد. وقتی که این امر تحقق یافت زمینه برای رشد خلاقیت ها، ابتکارات و اندیشه های نو فراهم خواهد شد.

ده سال است که در دبیرستان آیت الله خامنه ای به عنوان دبیر تاریخ مشغول به تدریس هستم. مسئله اصلی که این مدت با آن روبرو بودم این بود که دانش آموزان علاقة زیادی به درس تاریخ نداشتند واین مسئله در ذهن نگارنده وجود داشت که اولاً با چه روش هایی می توان علاقة دانش آموزان را نسبت به درس تاریخ افزایش داد؟ و ثانیاً چگونه می­توان میزان مشارکت دانش آموزان را در فرایند تدریس افزایش داد؟ برای این پژوهش دو کلاس دوم و سوم انسانی که میزان ضعف درسی آنها بیشتر بود انتخاب شد. تعداد دانش آموزان در کلاس دوم انسانی ۲۵نفر و در کلاس سوم انسانی ۲۱ نفر هستند.

در ابتدای کار از خود دانش آموزان شروع کردم وعلل افت تحصیلی و عدم شوق ونشاطشان را جویا شدم. دانش آموزان عنوان کردند که به علل سنگین بودن و تکراری بودن مطالب درسی قادر به حفظ کردن آنها نیستند. البته قابل ذکر است هیچ دانشی به اندازة تاریخ به دلیل اتکا به حافظه مورد طعن و تعرض قرار نگرفته و هیچ درسی مثل تاریخ به دلیل حفظی بودن مورد حمله و هجوم واقع نشده است. تصور بسیاری از مردم از خواص و عوام بر این است که تاریح حفظی است. هر چند که یونسکو هدف آموزش تاریخ را در تبدیل فهم پایدار و غیر قابل دوام به فهم پایدار و قابل دوام اعلام کرد، اما چنین اقداماتی تغییری در درس تاریخ از حالت حفظی به فهمیدن ایجاد نکرد،[۳]بنابراین تصور بسیاری از اولیا، همکاران و دانش آموزان این بود که تاریخ درس حفظی است. لذا طرح پژوهش را ابتدا با مدیر مدرسه در میان گذاشتم و او مرا بسیار تشویق به انجام این کار کرد.

شما عزیزان می توانید نمونه ایده و خلاقیت دبیران تاریخ که بر اساس اخرین بخش نامه آپدیت و بروز رسانی شده است را در این سایت خریداری کنید.

 

توجه : ما در رابطه با بدون نقص بودن و خالی از اشکال بودن فایل هایمان هیچ ادعایی نداریم. در برخی از موارد بیشتر سعی شده است الگویی به شما معرفی شود که کار شما را در تکمیل و تدوین فایل راحت نماید. بنا بر این برای کسب امتیاز کامل و مورد قبول واقع شدن نیاز است که حتما خودتان هم بر روی فایل دریافتی وقت بگذارید تا آنچه را که مد نظر تان هست به صورت دقیق ارائه دهید. تنها ادعای ما این است که در صورت عدم رضایت شما از فایل دریافتی ، قطعا و بلا شک هزینه شما کامل برگشت داده می شود. شماره تماس پشتیبانی 09307431004

مراحل خرید فایل دانلودی
اگر محصول را می پسندید لطفا آنرا به اشتراک بگذارید.

مجوز ارسال دیدگاه داده نشده است!

0